Kantoren

Flexibele en op maat gemaakte ruimtes om uw bedrijfsgroei te stimuleren.

Download alle technische fiches van de gebouwen in het Park.
l'Alliance Business Park

Het Business Park dat op u lijkt.

Met een potentieel van 150.000 m2 kantoorruimte is l’Alliance Business Park klaar om de ontwikkeling van elk bedrijf te ondersteunen, wat ook de behoeften zijn. De ruimtes zijn flexibel en aanpasbaar, om optimaal te voldoen aan de vereisten van uw bedrijfsmodel. Elk gebouw heeft zijn eigen identiteit, die de persoonlijke benadering van de verschillende architecten weerspiegelt. De algemene coördinatie werd toevertrouwd aan architectenbureau Ateliers du Sart Tilman. De kantoorruimtes kunnen gehuurd of aangekocht worden.

  • 150.000 M2 kantoorruimte
  • 11 kantoorgebouwen
  • 75% van de parkeerplaatsen bevindt zich onder de gebouwen
Faciliteiten & Diensten

Beveiligde parkings

l’Alliance Business Park heeft het best uitgeruste aanbod beveiligde parkings in de regio, 35 m2 kantoorruimte/ parking. 75% van de parkeerplaatsen bevindt zich ondergronds, om de gezelligheid van het park te bewaren.

Business Center & Coworking

De gedeelde kantoren zijn hedendaags van stijl. In het Regus-gebouw van l’Alliance Business Park kunnen dynamische startups kantoren naar behoefte “à la carte” gebruiken. Zo beschikken jonge groeibedrijven over een flexibel kader om hun creativiteit te ontplooien.

Bedrijfsrestaurant

Een zakenlunch? Even nood om de batterijen op te laden? Ontspan u dan in een van de restaurants op de site: Brasserie de l’Alliance of bedrijfsrestaurant Aramark, dat ook gerechten op uw werkplek bezorgt.

Privékinder-dagverblijf

In het park werd recent een privé-kinder-dagverblijf geopend, om te voldoen aan de behoeften van gezinnen die op de site wonen of werken. Jonge ouders zullen het waarderen dat ze dicht bij huis of op hun werkplek een kwaliteitsvolle kinder- opvanginfrastructuur vinden.

Alliance Medical Centre

Het Alliance Medical Center is het eigen multi- disciplinaire medische centrum van het park. Het ontvangt patiënten in optimale omstandig-heden (zoals in een ultramoderne operatie-kamer). De aangeboden zorg: oogchirurgie, neuropsychologie, tandheelkunde en sportgeneeskunde.

Gemeentehuis Eigenbrakel

Eigenbrakel koos l’Alliance Business Park om er haar nieuwe gemeentehuis te bouwen. De gemeen-telijk administratieve diensten hebben geïnvesteerd in een state-of-the-art gebouw om de bevolking in de beste omstandigheden te ontvangen.

Gemeenschappelijk zwembad

Het nieuwe gemeentelijk zwembad van Braine-l'Alleud "BL'A" ligt in de buurt van het Alliance Business Park. Het zwembad is uitgerust met een sportbad, een peuter- en kleuterbad en een wellnessruimte (hammam, sauna, jacuzzi). “BL’A” verrijkt het aanbod sport en ontspanning dat direct toegankelijk is vanuit het park.

Property Management - Helpdesk

Effectief beheer van onze gebouwen. Directe toegang tot uw Property Management Website voor iedere verzochte interventie.

EasyDay

Al meer dan 10 jaar marktleider op het gebied van online conciërge-dienst in België, maakt het leven van werknemers gemakkelijker door een groot aantal diensten aan te bieden op een geïntegreerd online platform.

HK Health Center

Op het Alliance Business Park bevindt zich ook een multidisciplinair fitnesscentrum. HK Health Center is uitgerust met apparatuur van topkwaliteit en biedt uitgebreide zorg, via diagnose en behandeling door sportartsen, revalidatie door fysiotherapeuten en sport en voeding door coaches. HK Health Center heeft ook een volledig uitgeruste privé fitness.

The Genesis,
de nieuwe generatie passieve gebouwen.

In l’Alliance Business Park werd ook The Genesis opgetrokken, het eerste volledig passieve kantoorgebouw in Waals-Brabant. The Genesis laat niets aan het toeval over om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, met een ontwerp op basis van hout, glas en stenen, die voornamelijk van lokale oorsprong zijn, een optimaal energiegebruik en afvalrecyclage. Dankzij een revolutionair systeem van temperatuurregeling is The Genesis een voorbeeld van een duurzaam ontwerp. De professionals vergisten zich niet: het gebouw wordt door BREEAM, ‘s werelds meest toonaangevende organisatie op het vlak van duurzaam bouwen, gecertificeerd als BREEAM excellent.

Bewonder The Genesis

Breeam Excellent DUURZAME ONTWIKKELING

Deze bedrijven geloven in ons project.

Voorlopige lijst van bedrijven die zich in l’Alliance Business Park vestigen.

l'Alliance Business Park

Een multifunctioneel en uniek park.

GROENE RUIMTE

Groene ruimte.

Een park dat ademt.

Uitgestrekte bosgebieden, waterpartijen, paden, tuinen en lanen maken van l’Alliance Business Park de ideale ontmoetingsplaats voor wandelingen in de frisse luch. De paden moedigen wandelen en fietsen aan naar het treinstation, het centrum van Eigenbrakel en de belangrijkste snelwegen.

een groene omgeving

Residentieel

Residentieel.

Sereniteit in de stad.

L’Alliance Business Park richt zich op de mens in al zijn facetten. Elke ruimte werd ontworpen om een stimulerende leefomgeving te creëren voor iedereen: families, wandelaars, bedrijven en bezoekers geven er samen vorm aan een duurzame en toekomstgerichte buurt. Het Park gaat resoluut voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en een laag energieverbruik.

Bezoek de residentiële site

Contacteer ons

Uw project begint hier.

Herkent u zich in de waarden van l’Alliance Business Park?

Ik wil informatie ontvangen over de kantoorruimtes

We plaatsen enkel een cookie op uw computer voor statistische doeleinden.
We respecteren uw privacy. Meer weten? Raadpleeg onze privacy-politiek.

Download de l’Alliance Business Park-brochure