l’Alliance Business Park

Een uniek, duurzaam en verantwoord concept in het hart van Waals-Brabant, waarin bedrijven en diensten samenleven in een groene omgeving.

ONTDEK HET PARK

l'Alliance Business Park
home-plan-nl home-plan-fr-xs

Een park waarin de dynamiek van lokale bedrijven samengaat met de expertise van grote internationale groepen.

home-presentation

Op het moment dat multifunctionele activiteitenparken als paddenstoelen uit de grond schieten, toont l’Alliance Business Park zich uniek in zijn genre. Gebouwen opgetrokken rond kleine pleintjes, paden en lanen omzoomd door bomen, decoratieve waterpartijen en tuinen: dit open, goed ingerichte gebied vormt een sereen en harmonieus geheel. Stelt u zich een architecturale diversiteit voor, waarbij elke eenheid bijdraagt aan de esthetische harmonie van een site in constante evolutie. Laat u verrassen: u bent in l’Alliance Business Park, een uitzonderlijke plek van 60 hectaren in Eigenbrakel, in het hart van Waals Brabant.

Het Park in beelden

l'Alliance Business Park

Een multifunctioneel en uniek park.

Kantoren

Kantoren.

Een stimulerend businesscentrum.

Startup, familiebedrijf of groot internationaal merk? l’Alliance Business Park biedt een breed scala aan flexibele kantoorruimtes, die aangepast zijn aan elke vorm van ondernemen. Elk gebouw werd ontworpen door een verschillende architect. Daardoor breken we met de gebruikelijke monotonie van bedrijvenparken en stimuleren we de creativiteit.

Beschikbaarheden nagaan

GROENE RUIMTE

Groene ruimte.

Een park dat ademt.

Uitgestrekte bosgebieden, waterpartijen, paden, tuinen en lanen maken van l’Alliance Business Park de ideale ontmoetingsplaats voor wandelingen in de frisse luch. De paden moedigen wandelen en fietsen aan naar het treinstation, het centrum van Eigenbrakel en de belangrijkste snelwegen.

een groene omgeving

Visie & ambities

Visie & ambities.

Menselijkheid: een onuitputtelijke bron van inspiratie.

l’Alliance Business Park richt zich op de mens in al zijn facetten. Families, wandelaars, bedrijven en bezoekers voor één dag komen er samen en smeden samen de identiteit van een duurzame, rustgevende en toekomstgerichte buurt.

MEER INFO

Residentieel

Residentieel.

Sereniteit in de stad.

L’Alliance Business Park richt zich op de mens in al zijn facetten. Elke ruimte werd ontworpen om een stimulerende leefomgeving te creëren voor iedereen: families, wandelaars, bedrijven en bezoekers geven er samen vorm aan een duurzame en toekomstgerichte buurt. Het Park gaat resoluut voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en een laag energieverbruik.

Bezoek de residentiële site

Contacteer ons

Uw project begint hier.

Herkent u zich in de waarden van l’Alliance Business Park?

Ik wil informatie ontvangen over de kantoorruimtes

We plaatsen enkel een cookie op uw computer voor statistische doeleinden.
We respecteren uw privacy. Meer weten? Raadpleeg onze privacy-politiek.

Download de l’Alliance Business Park-brochure